Frigidaire Electric Cooktop Reviews, Hello, Love, Goodbye Movie Full, Dover Town Hall Hours, 2020 Kia Soul Ev, Modern Outdoor Wood Burning Fireplace, Construction Management Proposal Sample, " /> Frigidaire Electric Cooktop Reviews, Hello, Love, Goodbye Movie Full, Dover Town Hall Hours, 2020 Kia Soul Ev, Modern Outdoor Wood Burning Fireplace, Construction Management Proposal Sample, "/>
Stock analysis for SK Innovation Co Ltd (096770:Korea SE) including stock price, stock chart, company news, key statistics, fundamentals and company profile. The main SK Innovation clients in the USA are Ford and Volkswagen. SK Innovations' combined production capacity per year from all of its plants throughout the world will be 71GWh. SK Innovation has been leading Koreaâs energy industry for more than 50 years. SK Innovation initially announced a $1.67 billion investment at the Georgia site, but the board's decision expands the company's U.S. investment plans to ⦠The company is aiming to reach 100GWh by 2025. SK Innovation, a South Korean battery supplier for Volkswagen and Ford, said on Tuesday it will spend $727 million to build a second EV battery plant in the United States. SK innovation 's Corporate Culture Highly talented in their fields, our employees seek to be highly responsible and work toward robust performance outcomes, all based on professionalism. SK Battery America in Commerce, GA is currently under construction. According to SK Innovation⦠We at SK innovation try to be 'caring professionals' and create a 'winning culture' to overcome crises and secure opportunities for further growth. SK Innovation has announced that it will hire more than 1,000 skilled workers by the end of 2021 in preparation for its first of two battery cell factories in the US. SK Innovation said it plans to invest 579.9 billion won (US$488.30) million to build its second factory in China to supply batteries for EVs; The company did ⦠SK Innovationâs second plant at its under-construction production site in the U.S. state of Georgia could have a capacity equivalent to 10 GWh, Kim said, declining to identify customers. SK Innovation, as promised, has started construction of its second lithium-ion battery cell factory in the U.S., which was designed for 11.7 GWh annually (starting in 2023). Ford will reportedly use SK ⦠113 Sk Innovation jobs available on Indeed.com. SK Innovation and SK Energy (Korean: SK ì´ë ¸ë² ì´ì or ìì¤ì¼ì´ ì´ë ¸ë² ì´ì and SK ìëì§ or ìì¤ì¼ì´ ìëì§ KRX: 096770) is a South Korean enterprise formed as part of the July 1, 2007, reorganization of SK Corporation into a holding company and operating company, SK Holdings and SK Energy, respectively. Apply to Firmware Engineer, Operator, Customer Service Representative and more! Both plants will be in the state of Georgia and produce cells for more than 300,000 electric vehicles per year. WASHINGTON/SEOUL (Reuters) - The United States International Trade Commission (ITC) on Wednesday delayed a decision in a trade secrets case involving South Korean battery makers LG Chem and SK Innovation to Feb. 10. The 2,000 new jobs announced by SK Innovation (SK Batteryâs parent company) will be â¦
Frigidaire Electric Cooktop Reviews, Hello, Love, Goodbye Movie Full, Dover Town Hall Hours, 2020 Kia Soul Ev, Modern Outdoor Wood Burning Fireplace, Construction Management Proposal Sample,
Anamenü | Dr Krem | © Copyright 2020 Web sitemiz dahilindeki materyaller, izinsiz kullanılamaz ve yayınlanamaz. Her Hakkı Saklıdır. bitkici kinoa zayıflama kinoa çayı |
Sistemimiz aracılığı ile bize ulaştırmış olduğunuz kişisel bilgileriniz (Adınız, Adresiniz, Telefon Numaranız, Email adresiniz) ticari amaçlı ya da farklı bir sebepten ötürü asla 3. kişilerle paylaşılmaz. Tüm kişisel bilgileriniz ve sipariş içeriğiniz firmamızın güvencesi altındadır. Bizimle paylaştığınız tüm bilgileriniz siparişinizi tamamlayabilmek ve sorunsuz bir şekilde tarafınıza teslimatını sağlayabilmek amacı ile kayıt altına alınmakta ve 5 iş günü sonunda tarafımızca imha edilmektedir.
MESAFELİ SATIŞ VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ
MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ
MADDE 1-1 - SATICI
Ünvanı |
: www.drkrem.net |
Telefonu |
: 0216 337 76 00 |
|
|
Tarih |
: ….. .2014 |
MADDE 1-2 - ALICI
Alıcı :
Teslimat Adresi :
MADDE 2 - KONU
İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın (www.drkrem.net) internet mağazasından siparişini yaptığı yukarıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili olarak 4077 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeleri Uygulama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır.
MADDE 3 - SÖZLEŞME KONUSU ÜRÜNLER
Ürünlerin Cinsi ve türü, Miktarı, Marka/Modeli, Rengi, Satış Bedeli yukarıda belirtildiği gibidir. Ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgiyi, üzerine tıklayarak alabilirsiniz.
MADDE 4 - GENEL HÜKÜMLER
4.1- ALICI, www.drkrem.net internet mağazasında sözleşme konusu ürünün temel nitelikleri, satış fiyatı ve ödeme şekli ile teslimata ilişkin ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini kabul ve beyan eder.
4.2- Sözleşme konusu ürün, yasal 30 günlük süreyi aşmamak koşulu ile internet mağazasında ön bilgiler içinde açıklanan süre içinde ALICI nın belirttiği adrese sevkedilir.
4.3- Sözleşme konusu ürün, ALICI dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesininden SATICI sorumlu tutulamaz.
4.4- SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur.
4.5- Sözleşme konusu ürünün teslimatı için ürün bedelinin ALICI nın tercih ettiği ödeme şekli ile ödenmiş olması şarttır. Herhangi bir nedenle ürün bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, SATICI ürünün teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.
4.6- Ürünün tesliminden sonra ALICI ya ait kredi kartının ALICI nın kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız veya hukuka aykırı olarak kullanılması nedeni ile ilgili banka veya finans kuruluşun ürün bedelini SATICI ya ödememesi halinde, ALICI nın kendisine teslim edilmiş olması kaydıyla ürünün 3 gün içinde SATICI ya gönderilmesi zorunludur. Bu takdirde nakliye giderleri ALICI ya aittir.
4.7- SATICI mücbir sebepler veya sevkiyatı engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar nedeni ile sözleşme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu ALICI ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini, ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI nın siparişi iptal etmesi halinde ödediği tutar 10 gün içinde kendisine nakten ve defaten ödenir.
4.8- Garanti belgesi ile satılan ürünlerden olan veya olmayan ürünlerin arızalı veya bozuk olanlar, garanti şartları içinde gerekli onarımın yapılması için SATICI ya gönderilebilir, bu takdirde kargo giderleri ALICI tarafından karşılanacaktır.
4.9- ALICI tarafından belirtilen teslimat adresinin geçici veya anonim bir mekan (örneğin posta kutusu, kargo ofisi, postane gibi) olması durumunda, SATICI, ALICI dan adres düzeltmesi talep eder, adres düzeltmesi yapılmaması durumunda, SATICI, sözleşmeye iptal etmek ve tahsil edilen ücreti iade etmek hakkını saklı tutar.
MADDE 5 - CAYMA HAKKI
ALICI, sözleşme konusu ürürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde SATICI ya faks, email veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün 6. madde hükümleri çercevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI ya teslim edilen ürünün SATICI ya gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile tüm fatura asıl nüshalarının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli ALICI ya iade edilir. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli ALICI tarafından karşılanır.
MADDE 6 - CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER
Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler için cayma hakkı kullanılamaz. Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.
MADDE 7 - YETKİLİ MAHKEME
İşbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile ALICI nın veya SATICI nın yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir. Siparişin gerçekleşmesi durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.
MADDE 8 - TALEP VE ŞİKAYETLER
ALICI, talep ve şikayetlerini internet mağazasında belirtilen telefonla yapabilir.
ALICI, işbu sözleşmeyi okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini kabul ve beyan eder.
GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ
1- …..(ürün adı)….., kullanıcıların www.drkrem.net sitesi üzerinden ilettikleri kişisel bilgilerini, Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında, üçüncü kişilere açıklamayacaktır.
Kişisel bilgiler, ad soyadı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü diğer bilgiyi içermekte olup kısaca Gizli Bilgiler olarak anılacaktır.
2- Firmamız İşbu Gizlilik Politikası ve Kullanıcı Sözleşmesinde tanımlı olan haller haricinde kişisel bilgileri herhangi bir şirket veya üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Firmamız, kişisel bilgileri kendi bünyesinde, müşteri profili belirlemek ve istatistiksel çalışmalar yapmak amacıyla kullanabilecektir.
3- Firmamız, kişisel bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümlülüğü olarak addetmeyi, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Firmamızın gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, sitemize ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, firmamızın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.
4- Firmamız, kullanıcılara ve kullanıcıların sitemizin kullanımına dair bilgileri, teknik bir iletişim dosyasını (Kurabiye-Cookie) kullanarak elde edebilir. Ancak, kullanıcılar dilerlerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyası gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.